Gin

En klassisk London Dry style gin. Ren, snygg och med tydlig enbärssmak – samtidigt som mjukheten balanseras upp med ljusa citrusnoter. Vår moderna London Dry Gin är skapad för hand i vårt eget Regnér bränneri och innehåller inhemska bär och kryddor som flörtar med det Hallandska. En unik blandning av lavendel, koriander, rosa pepparkorn och älgört, där apelsinskal, citrongräs och lime även adderas för att skapa de livfulla citrusnoterna.

Detta är en härligt skarp gin på 40% ABV med en tydligt slät finish. Vår klassiska Halländska gin passar utmärkt för att skapa en uppfriskande GT, och serveras bäst tillsammans med premium tonicvatten och en torkad apelsinskiva på toppen för det där lilla extra.

Utifrån en process som bygger på noggrann experimentering och perfektion skapar vi våra olika typer av Regnér Bränneri Gin. Allt för att kunna bjuda dig på en unik och trivsamt överraskande smakupplevelse. Vi försöker alltid att utmana det konventionella kring hur en gin ska smaka, samtidigt som vi vill att de alltid ska vara perfekt balanserade i smak, där varje ingrediens får ta plats i rampljuset.

Pris: Beställningsvara
Alkoholhalt: 40%
Volym: 50cl