Upplev Regner Bränneri

Varje flaska Gin börjar med högsta kvalitet Svensk odlad spannmål och de finaste krydd ingredienser.

Vår gin destilleras enligt London Dry-stil vilket innebär att inga smaker eller socker tillsätts efter destillation, endast renat vatten för att reducera vår gin till dess tappningsstyrka. Vi använder en liten 150l Potstill där den noggrant utvalda kombinationen av rötter, frön och bär är genomsyrad av den destillerade spannmål sprit, vilket gör att de eteriska oljorna och smakerna kan släppas från kryddor till destillationen.

Våra Rundvisningar

Rundvandring med provning

Regnér Bränneri är ett av världens minsta destillerier, gömt i den Halländska skogarna – vilket kommer att ge dig en intim och unik upplevelse.

Under en rundvandring hos oss tar vi med dig på en tur genom destilleriet då du får inblick i hantverket bakom dryckerna – har du tur kan du får se vår kopparpanna ”in action”.

Oavsett om du du önskar en kortare introduktion till hantverket, eller suktar för att lära dig mer om tillverkningen från ett mer teoretisk perspektiv, ser vi fram emot att välkomna dig och dela med oss av vår passion. Vad väntar du på? Låt resan be-GIN!

Gör din egen gin

Den ultimata Halländska Gin upplevelsen! Du kommer att få lära dig om ginens fascinerande historia och destillerings process.
Skapa ditt eget skräddarsydda gin-recept, utforska vår krydd samling, av vilka några odlas i vår egen odling.
Den praktiska upplevelsen fortsätter när vår guide tar dig igenom stegen för destillering och du börjar destillera din unika gin på din egen koppar mini panna.

Cidervandring

Upptäck hantverket bakom cider-tillverkningen, från blomma till flaska. Vi kommer att visa er allt där du tillsammans med en guide av våra experter får se vart vi skördar, hur vi förbereder frukten inför cider-tillverkningen där både tvätt och krossning ingår. För att sedan föra er genom hjärtat av processen där vi pressar, fermenterar, och låter produkten mogna till en härlig cider innan det är dags för “blending” och tappning. Vi tar dig genom allt vi gör, och visar dig varför och hur det går till – och förhoppningsvis får du med dig ett och annat matnyttigt tips därtill.

Guidepris:
Vuxen 150 Kr / Barn 70 Kr