Upplev Regner Bränneri

Varje flaska Gin börjar med högsta kvalitet Svensk odlad spannmål och de finaste krydd ingredienser.

Vår gin destilleras enligt London Dry-stil vilket innebär att inga smaker eller socker tillsätts efter destillation, endast renat vatten för att reducera vår gin till dess tappningsstyrka. Vi använder en liten 150l Potstill där den noggrant utvalda kombinationen av rötter, frön och bär är genomsyrad av den destillerade spannmål sprit, vilket gör att de eteriska oljorna och smakerna kan släppas från kryddor till destillationen.

Våra Upplevelser

Gin – Event

Regnér Bränneri är ett av världens minsta destillerier, gömt i den Halländska skogarna – vilket kommer att ge dig en intim och unik upplevelse.

Här har du möjlighet för exklusiva event för vänner, kollegor eller grupper. Vi kan ordna en workshop där vi tillsammans skapar  ett program, där ni får designa och destillera er egen gin. Under en rundvandring hos oss tar vi med dig på en tur genom destilleriet då du får inblick i hantverket bakom dryckerna – har du tur kan du får se vår kopparpanna ”in action”.

Oavsett om du önskar en kortare introduktion till hantverket, eller suktar för att lära dig mer om tillverkningen från ett mer teoretisk perspektiv, ser vi fram emot att välkomna dig och dela med oss av vår passion. Vad väntar du på? Låt resan be-GIN!

Ginskola

Den ultimata Halländska Gin upplevelsen! Du kommer att få lära dig om ginens fascinerande historia och destillerings process.
Skapa ditt eget skräddarsydda gin-recept och utforska vår kryddsamling. Det är begränsat med platser på dessa workshops.
Den praktiska upplevelsen fortsätter när vår guide tar dig igenom stegen för destillering och du börjar destillera din unika gin på en av våra tio koppar-workstations. När du designat och destillerat en egen gin, kan du beställa små batcher av ditt egna recept som du kan ha i barskåpet eller ge bort.

Pris per person: 1.250 kr

Pris per par som delar en arbetsstation: 1.500 kr

Tid: ca 3 tim

Cider och mustprovning

Upptäck hantverket bakom must- och cidertillverkningen, från blomma till flaska. Vi besöker odlingen och tar en tur genom musteriets olika delar. I vår gårdsbutik avslutar vi med en dryckesprovning av must och/eller cider. Vi besöker också vårt lilla bränneri, där cider blir till Hallandos.

Vi tar dig genom allt vi gör, och visar dig varför och hur det går till – och förhoppningsvis får du med dig ett och annat matnyttigt tips därtill.

Följande ingår:

  • Guidad rundtur i musteri och äppelodling
  • Must/ciderprovning
  • Tilltugg från gårdsbutiken
  • Visning av bränneriet

Pris per person: 550 kr

Åldersgräns 18 år vid ciderprovning

Tid: ca 1.5 tim